Hagewinde trapt festivalseizoen 2018 af !

Yolo2018

De kinderen, jongeren, medewerkers, leerkrachten en stagiairs van de Hagewinde hebben het zomerseizoen ingezet met een fantastisch festival op eigen terrein!

Het podium stond uit; vele grote springkastelen stonden opgesteld en het centrale gazon was omzoomd met kraampjes en partytenten. Alles was in gereedheid voor een waar muzikaal feest!

De kinderen en jongeren van de Hagewinde kregen als eersten zelf ruim tijd om hun talenten te laten zien en horen, zowel in individuele acts als in groepsoptredens. Van K3 tot rap, van pop tot slow – schitterend gedaan allemaal!

Naast eigen talenten stonden nog andere namen op de affiche. Voor de jongsten kwam Clown Tyno op bezoek. Hij zette meteen de zomers stemming, samen met de zalige zon die net de wolken verdreven had.

Yves Segers wist het publiek te bekoren met een hele reeks meeslepende liedjes. Jong en oud gingen zonder moeite uit de bol!

SLM op hun beurt betoverden de festivalgangers met hun innemende moves; ook hun hit “Ewa ja” ontbrak niet aan hun optreden. Op menig smarthpone staan nu leuke selfies en filmpjes van het festival…

Na het Yololand-festival, dat tot 16u duurde, was er nog een afterparty voor de jongeren die in de Hagewinde verblijven. Frenchie B vulde de lijst artiesten aan die voor één dag het Hagewinde-podium mochten betreden en er hun publiek wisten te bespelen.

Maar er was veel meer dan optredens en muziek! Zo konden de kinderen in het kleuterdorp visjes vangen, op de draaimolen gaan, spelletjes spelen, een ritje maken te paard, …

Wie geen hoogtevrees had kon vanuit de kruin van een boom een heuse death-ride doen, onder het toeziende oog van begeleiders.

Kortom: een heerlijk, zonnig, muzikaal, plezant en sfeervol festival!

Yolo2018 2

Yolo 2018 4