Comedy Café! Donderdag 24 november

Terug van weggeweest: Het Hagewinde Comedy Café, en dit op donderdag 24 november! We geven er een lap op met een duo-optreden van niemand minder dan Amelie Albrecht en Hans Cools.

Amelie Albrecht kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.

Amelies comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.

Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is, en het online leven nog onontgonnen terrein is. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

Mis deze ontspannende avond niet en bestel nu je tickets (€20 pp).

  • mail naar feest@hagewinde.be of bel 09-337 89 00.
  • Plaats van afspraak: Poststraat 6, zaal de Tilde, op het domein van De Hagewinde. Er is gratis parking.
  • De deuren gaan open om 19u00.

Het aantal plaatsen is beperkt dus zorg dat je erbij bent.

De opbrengst gaat integraal naar de kinderen en jongeren van de Hagewinde.

Alvast bedankt voor je steun en graag tot dan!