Comedy Café! Donderdag 23 november

Geniet op donderdag 23 november van ons Hagewinde Comedy Café met niet minder dan 4 artiesten op het programma:

Tim Loobuyck schopte het bij zijn eerste comedywedstrijd in Nederland meteen tot in de finale. Met zijn herkenbare, toegankelijke humor weet deze Oost-Vlaming de sympathie van het publiek op te wekken.
Naast zijn bedplashistorie, heeft Tim het onder andere ook over zijn ervaringen met Sinterklaas, het medisch onderzoek in het derde middelbaar en gênante zalfjes afhalen in de apotheek. Zelfspot is hierbij nooit ver weg.

Jeron Dewulf Jeron Amin Dewulf Leiva is een Vlaamse acteur en stand-upcomedian van Chileense afkomst. Hij is vooral bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland.  

Thomas Smith 
is geboren in Nederland als kind van Britse ouders en groeide op in België. 
Hij begon zijn carrière in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup. Sinds zijn deelname leverde hij bijdrage aan comedy line up avonden, maakte zeven solo comedy voorstellingen, werkte mee aan verscheidene televisieprogramma’s, begeleidt hij workshops en doceert sinds 2018 Comedy & Cabaret aan het Conservatorium van Mechelen.

Publieksopwarmer van dienst is Koen Dewulf. Koen ziet zijn publiek graag en dat is wederzijds. Hij heeft dan ook een open geest en gaat zelden een creatieve uitdaging uit de weg. Of het nu gaat over comedy, muzikaal entertainment, presentatie, gastacteur, interviewer, cartoonist, auteur, ja zelfs schoenmaker, Koen is altijd te vinden voor iets nieuws, iets leuks, iets ‘anders’.

Mis deze ontspannende avond niet en bestel nu je tickets (€20 pp).

  • mail naar feest@hagewinde.be of bel 09-337 89 00.
  • Plaats van afspraak: Poststraat 6, zaal de Tilde, op het domein van De Hagewinde. Er is gratis parking.
  • De deuren gaan open om 19u00.

Het aantal plaatsen is beperkt dus zorg dat je erbij bent.

De opbrengst gaat integraal naar de kinderen en jongeren van de Hagewinde.

Alvast bedankt voor je steun en graag tot dan!