Kadanz

Kadanz biedt ruimte voor 12 jongeren met uitgesproken gedrags- en emotionele stoornissen en/of licht tot matig mentale beperking. Er zijn 8 verblijfplaatsen voor langdurige trajecten. Daarnaast zijn er 4 plaatsen voor kort verblijf of time-out mogelijkheden.

Kadanz is een prikkelarme, beveiligde en gesloten zorgomgeving in een nieuwe accomodatie. De focus ligt hoofdzakelijk op het uitbouwen van intensieve en sterk geïndividualiseerde trajecten voor die jongeren waarbij een reguliere leefgroepwerking niet volstaat. Er wordt vertrokken vanuit de nood en de behoeften van de individuele jongere met aandacht voor diens (draag)kracht. Belangrijke pijlers daarbij zijn standvastigheid, prikkelreductie, rust en veiligheid.

De gemeenschappelijke ruimtes en de 12 studio’s, die allen een individuele living, slaapkamer, sanitair en terras hebben, zijn aangepast aan de zorgnood van de doelgroep. Daarnaast geven meerdere leefruimtes, terrassen, werkruimtes en ateliers ruim de kans om binnen de unit te leven, leren en te ontspannen.

Kadanz Hagewinde

Ben je benieuw naar de binnenkant van deze nieuwbouw? Check gerust het plan :

Hagewinde Kadanz Lokeren – Inplanting