Stage

Op zoek naar een boeiende stageplaats? Bij De Hagewinde heb je keuzemogelijkheden !

De Hagewinde telt meerdere zorggroepen en diensten die je een leerrijke (langdurige) stageplaats kunnen aanbieden. Studeer je aan de universiteit, aan de hogeschool of aan het VSPW, dan kan je in ons werkveld terecht voor diverse stagemogelijkheden. De stage zal je helpen jezelf te ontplooien en relevante ervaring op te doen voor je toekomstige job.

Ik werd bij de Hagewinde gezien als een collega“, zegt Eva. “Ik werd bij alle aspecten van het leven in de zorggroep betrokken. Echt boeiend! Zowel met de jongeren uit de groep waar ik werk als met mijn collega’s klikte het goed. De collega met wie ik het meest samenwerkte, was mijn stagementor. Van haar heb ik echt veel bijgeleerd. Ik hoop eigenlijk stiekem dat ik na mijn volgende stage hier als opvoeder aan de slag kan. Misschien zelfs in dezelfde groep, dat zou leuk zijn …

Heb jij interesse om een stage te lopen bij de Hagewinde? Stuur een mail naar stage@hagewinde.be.  Is je vraag al concreet, vermeld dan zeker de periode waarin je stage wil lopen en je huidige studierichting.
Na een kennismakingsgesprek gaan wij misschien samen aan de slag !

Stagiairs met een hart voor kinderen en met de ambitie om ze te helpen groeien en bloeien, kunnen in diverse teams binnen de organisatie stage lopen.