Contacteer ons

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op!

 

  • Heb je een algemene vraag, opmerking, suggestie of klacht dan kan je bellen naar 09/337 89 00 of mailen naar info@hagewinde.be.
  • Wil je solliciteren of reageren op een vacature? Bezoek onze jobsite 
  • Wil je contact opnemen met de zorggroep, kijk dan bij ‘zorggroepen’ tot welke groep je je wil richten. Aan de rechterzijde vind je telkens het rechtstreekse e-mailadres en de telefoonnummer.
  • Wil je De Hagewinde volgen op sociale media, surf dan naar Zorg de Hagewinde – zowel op Facebook als op Instagram.

contacteer ons

 

 * Om aanspraak te kunnen maken op de werking van het multifunctionele centrum heeft het kind een indicatiestelling van de Intersectorale Toegangspoort nodig. Enkel een multidisciplinair team (MDT) kan een dossier opmaken.
MDT’s kan je contacteren via de CLB’s (centra voor leerlingenbegeleiding), de mutualiteit, het COS (centrum ontwikkelingsstoornissen), kinderpsychiatrische settings, consulent van de jeugdrechtbank….
Om de zorgvraag beter te verkennen zullen zowel de ouders als het kind samen uitgenodigd worden op een kennismaking- en intakegesprek. Dit gebeurt bij voorkeur wanneer er een vooruitzicht is op een begeleidingsmogelijkheid. Op basis van dit gesprek en de aanwezige verslaggeving wordt bepaald in welke werking of zorggroep het kind/de jongere de meest aangepaste begeleiding kan krijgen.