Comedy Night !

Comedy night! 

Multifunctioneel Centrum De Hagewinde organiseert een comedy night en nodigt jou van harte uit! Op donderdag 20 oktober komen, live on stage, 2 rasechte stand-up-comedians: Han Solo en Ralf Jennes!

Ralf raakt. Met frisse humorgedichten en sappige verhalen. Raakt Ralf. De gevoelige snaren van zijn eigen bestaan. En hopelijk ook van jou.

Ralf Jennes laat zich niet graag in hokjes stoppen. En dat komt niet door zijn claustrofobie. Het is te zeggen: toch niet alleen daardoor.

Deze dichtende comedian praat de avond aan elkaar met scherpe observaties en maffe verhalen.

Han Solo deelt in zijn show stevige klappen uit… maar moet er ook zelf incasseren. Toch blijft hij telkens terugvechten.

Han Solo is actueler dan ooit. En noodzakelijk! Soms ongemakkelijk maar altijd grappig. Humor met inhoud, diepgang, dubbele bodems en liters zalf.

Op TV was Han Solo te zien als Lorenzo in de succesreeks ‘Bevergem’.

Zin in deze comedy night?  Reserveer je zitje via feest@hagewinde.be, op 09-337.89.00 of via de kaartenverkoop rechtstreeks bij medewerkers van de Hagewinde. Het aantal plaatsen is beperkt.

De comedy night gaat door op 20 oktober in MFC De Hagewinde, Poststraat 6, in de zaal ‘de Tilde’. €12 per persoon, over te schrijven op rekening IBAN BE 23 2900 0164 6391 met vermelding van je naam en Comedy Night.
Ter plaatse zijn streekbieren en fingerfood verkrijgbaar.

De deuren gaan open om 19u30; de comedy night start om 20u00.

De opbrengst gaat integraal naar een waterspeeltuin voor de kinderen en jongeren die in de Hagewinde verblijven.