Lekkere Lokerse kost ! Benefietdiner ten voordele van De Hagewinde.

In het weekend van 22 en 23 maart is het weer tijd voor de Avonden in Hagewinde. Schuif mee aan tafel of ga voor winst tijdens de jaarlijkse quiz. De opbrengst van deze ‘Avonden’ gaat integraal naar de kinderen, jongeren en volwassenen die in de Hagewinde verblijven.

22 Maart – Lekkere Lokerse Kost @ De Hagewinde

Op vrijdag 22 maart nodigt De Hagewinde je uit voor een gezellig avondje tafelen, met een groepje vrienden, familie en buren – of gezellig met z’n 2.
Wij serveren om 17u30 en om 19u30 lekkere Lokerse kost! Wat denk je van authentieke paardenworst, een heerlijk stoofvleesgerechtje of vegetarische vol-au-vent (€14 per volwassene, €8 per -12 jarige). Place to be is de Hagewinde (poststraat 6, 9160 Lokeren)
Reserveer je tafel via feest@hagewinde.be !

23 maart – Arabian Quiz & Diner @ De Hagewinde *VOLZET*

Deze quiz der quizzen op zaterdag 23 maart is helemaal uitverkocht! Wie ingeschreven is kan met een zelf samengesteld ploegje komen quizzen! Ieder team van max 6 deelnemers kan gaan voor de winst. En dat terwijl men een hele avond verwend wordt met heerlijke (veggie en non-veggie) Arabische tapas & gerechtjes. Deze erg unieke quizbeleving die begint om 18u30 en gaat door bij De Hagewinde (poststraat 6, 9160 Lokeren).
Je kan helaas geen ploegjes meer inschrijven. Volgend jaar beter… !

quiz2  Quiz foto 3