Ik vorm mee

Regionaal Netwerk Arbeidszorg (RNA) organiseerde een vormingsnamiddag rond het thema stress op het werk en burn-out. Ruim 160 arbeidszorgmedewerkers uit organisaties binnen het VAPH, het CGGZ en de sociale economie namen hieraan deel.

De vormingsnamiddag ging door bij de Hagewinde.

De vorming had als titel OPGEFIKT en werd op een erg boeiende manier gebracht.

Eerst was er een interessante toelichting over spanning en stress op het werk, door vzw Onderstroom. Nadien kreeg het thema op een ludieke manier gestalte dankzij het toneelgezelschap Inspinazie; zij brengen improvisatietheater op basis van input vanuit het publiek! 4 Spelers brachten een toneelstuk op maat; de pianist van dienst kleurde het geheel bij met passende muziek. Heel bijzonder en mooi!

Het RNA streeft ernaar om jaarlijks een aantrekkelijke activiteit te organiseren. Zo was er 3 jaar geleden de ik-tel-mee-dag, 2 jaar geleden het gluren-bij-de-buren en dit jaar dus de ik-vorm-mee-dag.

De vormingsnamiddag was een bijzonder geslaagd evenement dat kon doorgaan dankzij  de steun van de provincie. Hopelijk komt er volgend jaar een nieuw boeiend initiatief!