De avonden van De Hagewinde: 17+18 maart

MFC De Hagewinde organiseert 2 feestelijke avonden. Iedereen is welkom!

Op vrijdag 17 maart  koken we lekkere Lokerse kost; op zaterdag 18 maart quizzen we! Zin in een leuk avondje uit? Schrijf je nu in; we verwachten je.

Op vrijdag 17 maart kan je genieten van een menuutje van authentiek Lokerse paardenworst of een heerlijk stoofvleesgerechtje of een vegetarische vol-au-vent (€14 per volwassene, €8 per -12 jarige).
Je kan dineren om 17u30 of om 19u30.

Op zaterdag 18 maart kan je met een ploegje deelnemen aan een bingoquiz met een Italiaans diner (€24 per persoon).
Met een groepje van maximum 6 personen kan je het opnemen tegen een paar tiental andere ploegen! Tijdens de pauzes van de quiz word je verwend met een waar Italiaans diner. Een erg unieke quizbeleving! De avond begint tussen 18u30 en 19u en duurt tot in de late (of vroege) uurtjes.
Deze unieke quizavond is al volzet! Maar niet getreurd, kom gerust op vrijdagavond al eens de sfeer opsnuiven; dan schuiven we een bordje bij voor lekkere Lokerse kost. Schrijf je in via feest@hagewinde.be.

Beide Avonden gaan door in de Poststraat 6, in het centrum van Lokeren.

Inschrijven is noodzakelijk en doe je via feest@hagewinde.be, telefonisch op nummer 09-337.89.00 of via de kaartenverkoop rechtstreeks bij medewerkers van MFC De Hagewinde.

De opbrengst van beide avonden gaat naar extra’s voor de kinderen, jongeren en volwassenen die in de Hagewinde verblijven. Ook zij zijn je alvast heel dankbaar!

omlagfoto_hagewinde