comAfterwork

Save the date… 3/6/2022 

Beste comAfterworker,

Het corona-virus heeft de afgelopen twee jaar het leven danig beïnvloed. Het lijkt echter dat het ergste kwaad nu voorbij is. Het leek ons dan ook het ideale moment om met trots te kunnen aankondigen dat de 10de editie van comAfterwork in de maak is. Twee jaar geleden was u misschien één van de velen die ons project een warm hart toedroeg. Waarschijnlijk mochten we u dan reeds persoonlijk verwelkomen op onze comAfterwork. U zal zich dan zeker onze gezellige sfeer en amusante afterparty herinneren. Of was het toch het ongedwongen samenzijn en genieten van een glaasje cava of champagne wat u kon bekoren. In ieder geval was het een avond om niet te vergeten.
Aangezien iedereen ernaar snakt om nog eens flink uit de bol te gaan staat onze 10de editie helemaal in het thema ‘Hit the dancefloor’. Alsof dat nog niet genoeg is gaan we jullie culinair verwennen met onze ‘Outdoor cooking experience’ inclusief Oklahoma BBQ train.

Graag willen we u, na lang wachten, uitnodigen om te komen genieten van dit alles in zaal Köller van KSC Lokeren-Temse op 3 juni 2022.

Naast het amusement willen we u ook laten zien wie onze jongeren zijn, wat ze in hun mars hebben, maar ook welke obstakels ze ondervinden in het streven naar hun en onze objectieven… Via comAfterwork trachten wij eveneens inkomsten te verzamelen die volledig en rechtstreeks ten gunste komen van onze jongeren, en integraal worden besteed aan het organiseren van beloningen en speelplaatsverfraaiing. Voor meer info over onze jongeren, onze werking, maar ook onze unieke en onvergetelijke superbeloningen, kan u terecht op onze school-website : www.de-karwij.be

Deze avond is ook voor bedrijven of organisaties een schot in de roos, omdat er talloze contacten kunnen gelegd worden met andere sponsoren, bedrijven en organisaties. Meerdere bedrijven zien in onze comAfterwork een uitgelezen kans voor hun teambuildingsactiviteit.

Inschrijven of aanmelden als sponsor kan op onze comAfterwork-website
http://comafterwork.de-karwij.be en/of onze schoolwebsite.

In de hoop opnieuw op uw aanwezigheid te mogen rekenen, danken wij u nogmaals hartelijk voor uw reeds getoonde interesse aangaande ons comAfterwork-project. Mogen wij ook dit jaar erop aandringen snel in te schrijven, vermits ook dit jaar het aantal inschrijvingen beperkt is …

Vriendelijke groeten

Het comAfterwork-Team van De Karwij