Sporting Lokeren steunt kinderen van de Hagewinde!

Met trots melden wij dat PETER MAES peter is van onze droom om een voetbalveld in kunstgras aan te leggen voor onze kinderen en jongeren.
Zij hebben ruimte nodig; die kunnen we voorzien. Zij hebben massa’s energie; die kunnen ze inzetten tijdens het voetballen. Zij verdienen speelruimte zoals ieder kind; dat willen wij hen aanbieden.

Op dit moment spelen de jongeren al bijzonder veel buiten, echter op een veld dat niet geschikt is om op te voetballen. Wij willen investeren in een degelijk veld voor zeer frequent gebruik: een veld in kunstgras (de afmetingen zijn niet die van een echt voetbalveld maar ruimschoots voldoende voor onze organisatie).
Helaas kunnen wij als organisatie deze kosten niet zelf dragen. We kijken voor ondersteuning naar bedrijven en particulieren die in ruil voor financiële sponsoring (VIP)kaarten krijgen voor een voetbalmatch met Sporting Lokeren.
Heb jij interesse om te sponsoren en om VIP naar Sporting Lokeren te gaan met je bedrijf, aarzel dan om contact op te nemen met Myriam Pieters via myriam.pieters@hagewinde.be. Ze doet je vrijblijvend alle mogelijke sponsormogelijkheden uit de doeken.
Sowieso benieuwd? Kijk en luister naar wat Peter Maes ervan denkt.