Zorgeloze zomer. Zorgeloos op kamp !

De grote vakantie is de meest plezante periode om samen op kamp te gaan! En dat is nu net wat onze kinderen en jongeren doen in de maanden juli en augustus.

De groepen vertrekken, met pak en zak, met de auto – of soms met de trein – naar een toplocatie die ze zelf gekozen hebben. Meestal is dat een huurhuis, een chalet, een camping of een vakantiepark… waar er veel ruimte is voor buitenactiviteiten: een speeltuin, velden, bossen, een zwembad, een pretpark in de buurt, …

vakantie sfeer website children-911286_960_720

De kinderen en jongeren gaan samen met de eigen opvoeders op kamp. Vaak met een extra (vrijwillige) kookploeg die de gasten lekker verwent…!
Een aantal jongeren gaat op fiets-tweedaagse met de opvoeders die de vrijetijdsbesteding binnen de Hagewinde verzorgen. Dagtochten van 90 km per dag, volledig gefoerageerd en met overnachting in tentjes vormen hoogtepunten tijdens de grote vakantie.

fietsen zomer

De bewoners van de Ondersteuning voor volwassenen genieten van de gezonde zeelucht aan de Belgische kust. Lekker eten, fijne wandelingen, toffe terrasjes, … het is er genieten van zon, zee en strand!

Hagewinde ijsje eten

Ieder verblijf is telkens tot in de puntjes voorbereid dat iedereen zorgeloos op kamp kan gaan !