Gezocht: opvoeders / begeleiders voor de nieuwe, prikkelarme zorgomgeving (vanaf 2020)

Kadanz Hagewinde

Het zijn spannende tijden! MFC De Hagewinde bouwt Kadanz, een nieuwe prikkelarme en gesloten unit waarin we jongeren met een intensieve begeleidingsnood zorg op maat zullen bieden. Kadanz opent zijn deuren in mei 2020.
Deze unieke en innovatieve zorgomgeving kunnen we enkel realiseren met een sterk team met gedreven professionals! Concreet zijn we opzoek naar 3 profielen van opvoeders/begeleiders (klik op de vacatures voor meer info).

Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal binnen MFC De Hagewinde? Check dan zeker de vacatures.
Voor meer info neem contact op met Tim Cogge (09 337 89 00).Solliciteren kan tot en met 30 september 2019, tewerkstelling start vanaf maart 2020.

In de tussentijd zoekt MFC De Hagewinde ook een medewerker die, tussen oktober 2019 en april 2020, mee instaat voor crisisinterventies en individuele begeleiding van jongeren met een complexe (gedrags)problematiek. De werktijd bedraagt 19 à 30u per week. De vacature vind je hier. Solliciteren kan nog tot 6 oktober 2019.

Wat zoeken we in potentiële medewerkers?

  • De goesting en knowhow om op dagelijkse basis jongeren te begeleiden met een intense GES problematiek en geblokkeerde ontwikkeling.
  • De kunst om een stevige band op te bouwen met jongeren met complexe problematieken.
  • De gave om stevig in de schoenen te staan tijdens  stressvolle situaties, dreiging en agressie.
  • De drive om samen met collega’s een nieuwe werking uit te grond te stampen.

Benieuwd naar hoe Kadanz eruit zal zien! Bekijk hier het bouwplan :

Hagewinde Kadanz Lokeren – Inplanting