Meer dan genoeg mondmaskertjes dankzij jullie

In het kader van de bestrijding van het Coronavirus, zijn er drastische maatregelen genomen, die vaak niet stroken met wie we zijn: kinderen in lockdown zetten of thuis of in de groep , niet knuffelen, verhinderen dat kinderen nauw contact hebben met elkaar, niet afspreken in de centrale tuin om er te voetballen of samen te schommelen… Om deze situatie voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken, vroegen we jullie ons te helpen om ons te wapenen tegen dit virus. Dit kon door zelf mondmaskertjes te maken voor onze jongeren, volwassenen en medewerkers.

Dankzij jullie massale steun hebben we meer dan 296 (jawel, je leest het goed) mondmaskertjes op voorraad. Genoeg om ons momenteel beter te kunnen bewapenen tegen het Coronavirus. De medewerkers, jongeren en volwassenen van De Hagewinde zijn jullie bijzonder dankbaar. Dankzij jullie hebben wij nu meer mogelijkheden om ons beter te organiseren in deze moeilijke tijden.

Heb je nog niet genoeg van het maken van mondmaskertjes? Hier vind je de link naar de naai-instructies. Misschien kunnen we ook andere organisaties helpen met hun tekort!